-
Avoinna : 11:00 - 20:00
Tuorejuustosta (paneer) ja perunasta valmistettuja pyöryköitä, kevyesti maustettuna ja haudutettuna täyteläisessä cashew-kermakastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen leivän kanssa
Freshly made koftas from paneer and potatoes, lightly spiced and simmered in a creamy cashew sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread
Mehukkaat kananrintafileepalat marinoituina maukkaassa yrttien, mausteiden, oliiviöljyn ja tuoreen jogurtin sekoituksessa, grillattuna tandoori-uunissa ja haudutettuna täyteläisessä sipuli-, tomaatti-, valkosipuli- ja inkiväärikastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa
Tender chicken breast fillet pieces marinated in a flavorful blend of herbs, spices, olive oil, and fresh yogurt, grilled in a tandoori oven, then simmered in a rich onion, tomato, garlic, and ginger gravy. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Mehukkaat kananrintapalat, kypsennetty pehmeästi aromaattisessa, korkealaatuisessa kermaisessa cashew-kormakastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa
Succulent chicken breast pieces cooked gently in an aromatic, high-quality creamy cashew korma sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Hitaasti haudutetut lampaan fileepalat kypsytetty aromaattisten yrttien ja mausteiden kanssa, viimeistelty vahvassa ja täyteläisessä Rogan Josh -kastikkeessa, joka sisältää inkivääriä, valkosipulia ja perinteisiä mausteita. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan- leivän kanssa
Slow-cooked lamb fillet pieces simmered with aromatic herbs and spices, then infused with a bold and flavorful Rogan Josh sauce made with ginger, garlic, and traditional spices. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Pehmeät kananrintafilee-palat marinoituna kermaisessa sekoituksessa, joka sisältää yrttejä, mausteita, oliiviöljyä, tuoretta chiliä, inkivääriä ja valkosipulia, grillattuna tandoori-uunissa. Grillauksen jälkeen kana wokataan aasialaiseen tapaan chilin, soijakastikkeen, etikan ja tuoreiden paprikoiden kanssa, jolloin se saa inkiväärin ja valkosipulin aromit. Tarjoillaan kuumalla parilalla basmatiriisin ja naan-leivän kanssa.
Tender chicken breast fillets marinated in a creamy blend of herbs, spices, olive oil, fresh chili, ginger, and garlic, then grilled in a tandoori oven. The grilled chicken is then stir-fried Asian-style with chili, soy sauce, vinegar, fresh bell peppers, and infused with ginger and garlic aromas. Served on a sizzling hot plate with basmati rice and naan bread.
Tuoreesti valmistettua paneeria (talon tuorejuustoa), kevyesti maustettuna ja haudutettuna voissa täyteläisessä tomaatti-, yrtti- ja masalakastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja lämpimän naan-leivän kanssa.
Freshly made paneer, delicately spiced and simmered in butter with a rich tomato, herb, and masala sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread.
Mehukkaat kananrintafileepalat marinoituina täyteläisessä yrttien, mausteiden, oliiviöljyn ja tuoreen jogurtin sekoituksessa, grillattuna tandoori-uunissa ja kypsennettynä kermaisessa, voilla höystetyssä tomaattikastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan- leivän kanssa
Juicy chicken breast fillet pieces marinated in a rich blend of herbs, spices, olive oil, and fresh yogurt, grilled in a tandoori oven, then cooked in a creamy, buttery tomato sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread.
Mehukkaat kananrintapalat, kypsennetty pehmeästi aromaattisessa, korkealaatuisessa kermaisessa cashew-kormakastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa
Succulent chicken breast pieces cooked gently in an aromatic, high-quality creamy cashew korma sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Perinteinen goalainen Lammas Vindaloo, jossa mehukkaat lampaan fileepalat haudutetaan tulisessa ja täyteläisessä Vindaloo-kastikkeessa, joka sisältää Kashmirin chiliä ja paahdettuja mausteita. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa
Traditional Goan-style Lamb Vindaloo, featuring tender lamb fillet pieces slow-cooked in a spicy and flavorful Vindaloo gravy made with Kashmiri chili and roasted spices. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Pehmeät kananrintafilee-palat marinoituna tuoreen kurkuman, yrttien, mausteiden, oliiviöljyn ja kermaisen jogurtin sekoituksessa, grillattuna tandoori-uunissa. Grillauksen jälkeen kana haudutetaan huolellisesti pannulla inkiväärin, valkosipulin, kurkuman ja aromaattisten mausteiden kanssa. Tarjoillaan kuumalla parilalla basmatiriisin ja naan-leivän kanssa.
Tender chicken breast fillets marinated in a blend of fresh turmeric, herbs, spices, olive oil, and creamy yogurt, then grilled in a tandoori oven. After grilling, the chicken is carefully cooked in a pan with ginger, garlic, turmeric, and aromatic spices. Served on a sizzling hot plate with basmati rice and naan bread.
Tuorejuustosta (paneer) ja perunasta valmistettuja pyöryköitä, kevyesti maustettuna ja haudutettuna täyteläisessä cashew-kermakastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan- leivän kanssa
Freshly made koftas from paneer and potatoes, lightly spiced and simmered in a creamy cashew sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread.
Mehukkaat kananrintafileepalat marinoituina maukkaassa yrttien, mausteiden, oliiviöljyn ja tuoreen jogurtin sekoituksessa, grillattuna tandoori-uunissa ja haudutettuna täyteläisessä sipuli-, tomaatti-, valkosipuli- ja inkiväärikastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa
Tender chicken breast fillet pieces marinated in a flavorful blend of herbs, spices, olive oil, and fresh yogurt, grilled in a tandoori oven, then simmered in a rich onion, tomato, garlic, and ginger gravy. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Mehukkaat kananrintapalat, kypsennetty pehmeästi aromaattisessa, korkealaatuisessa kermaisessa cashew-kormakastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa
Succulent chicken breast pieces cooked gently in an aromatic, high-quality creamy cashew korma sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Hitaasti haudutetut lampaan fileepalat kypsytetty aromaattisten yrttien ja mausteiden kanssa, viimeistelty vahvassa ja täyteläisessä Rogan Josh -kastikkeessa, joka sisältää inkivääriä, valkosipulia ja perinteisiä mausteita. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan- leivän kanssa
Slow-cooked lamb fillet pieces simmered with aromatic herbs and spices, then infused with a bold and flavorful Rogan Josh sauce made with ginger, garlic, and traditional spices. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Pehmeät kananrintafilee-palat marinoituna kermaisessa sekoituksessa, joka sisältää yrttejä, mausteita, oliiviöljyä, tuoretta chiliä, inkivääriä ja valkosipulia, grillattuna tandoori-uunissa. Grillauksen jälkeen kana wokataan aasialaiseen tapaan chilin, soijakastikkeen, etikan ja tuoreiden paprikoiden kanssa, jolloin se saa inkiväärin ja valkosipulin aromit. Tarjoillaan kuumalla parilalla basmatiriisin ja naan-leivän kanssa.
Tender chicken breast fillets marinated in a creamy blend of herbs, spices, olive oil, fresh chili, ginger, and garlic, then grilled in a tandoori oven. The grilled chicken is then stir-fried Asian-style with chili, soy sauce, vinegar, fresh bell peppers, and infused with ginger and garlic aromas. Served on a sizzling hot plate with basmati rice and naan bread.
Tuoreesti valmistettua paneeria (talon tuorejuustoa), kevyesti maustettuna ja haudutettuna voissa täyteläisessä tomaatti-, yrtti- ja masalakastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja lämpimän naan-leivän kanssa.
Freshly made paneer, delicately spiced and simmered in butter with a rich tomato, herb, and masala sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread.
Mehukkaat kananrintafileepalat marinoituina täyteläisessä yrttien, mausteiden, oliiviöljyn ja tuoreen jogurtin sekoituksessa, grillattuna tandoori-uunissa ja kypsennettynä kermaisessa, voilla höystetyssä tomaattikastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan- leivän kanssa
Juicy chicken breast fillet pieces marinated in a rich blend of herbs, spices, olive oil, and fresh yogurt, grilled in a tandoori oven, then cooked in a creamy, buttery tomato sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Mehukkaat kananrintapalat, kypsennetty pehmeästi aromaattisessa, korkealaatuisessa kermaisessa cashew-kormakastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa
Succulent chicken breast pieces cooked gently in an aromatic, high-quality creamy cashew korma sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Perinteinen goalainen Lammas Vindaloo, jossa mehukkaat lampaan fileepalat haudutetaan tulisessa ja täyteläisessä Vindaloo-kastikkeessa, joka sisältää Kashmirin chiliä ja paahdettuja mausteita. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa
Traditional Goan-style Lamb Vindaloo, featuring tender lamb fillet pieces slow-cooked in a spicy and flavorful Vindaloo gravy made with Kashmiri chili and roasted spices. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Pehmeät kananrintafilee-palat marinoituna tuoreen kurkuman, yrttien, mausteiden, oliiviöljyn ja kermaisen jogurtin sekoituksessa, grillattuna tandoori-uunissa. Grillauksen jälkeen kana haudutetaan huolellisesti pannulla inkiväärin, valkosipulin, kurkuman ja aromaattisten mausteiden kanssa. Tarjoillaan kuumalla parilalla basmatiriisin ja naan-leivän kanssa.
Tender chicken breast fillets marinated in a blend of fresh turmeric, herbs, spices, olive oil, and creamy yogurt, then grilled in a tandoori oven. After grilling, the chicken is carefully cooked in a pan with ginger, garlic, turmeric, and aromatic spices. Served on a sizzling hot plate with basmati rice and naan bread.
Tuorejuustosta (paneer) ja perunasta valmistettuja pyöryköitä, kevyesti maustettuna ja haudutettuna täyteläisessä cashew-kermakastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan- leivän kanssa
Freshly made koftas from paneer and potatoes, lightly spiced and simmered in a creamy cashew sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread.
Mehukkaat kananrintafileepalat marinoituina maukkaassa yrttien, mausteiden, oliiviöljyn ja tuoreen jogurtin sekoituksessa, grillattuna tandoori-uunissa ja haudutettuna täyteläisessä sipuli-, tomaatti-, valkosipuli- ja inkiväärikastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa
Tender chicken breast fillet pieces marinated in a flavorful blend of herbs, spices, olive oil, and fresh yogurt, grilled in a tandoori oven, then simmered in a rich onion, tomato, garlic, and ginger gravy. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Mehukkaat kananrintapalat, kypsennetty pehmeästi aromaattisessa, korkealaatuisessa kermaisessa cashew-kormakastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa
Succulent chicken breast pieces cooked gently in an aromatic, high-quality creamy cashew korma sauce. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Hitaasti haudutetut lampaan fileepalat kypsytetty aromaattisten yrttien ja mausteiden kanssa, viimeistelty vahvassa ja täyteläisessä Rogan Josh -kastikkeessa, joka sisältää inkivääriä, valkosipulia ja perinteisiä mausteita. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan- leivän kanssa
Slow-cooked lamb fillet pieces simmered with aromatic herbs and spices, then infused with a bold and flavorful Rogan Josh sauce made with ginger, garlic, and traditional spices. Served with fragrant basmati rice and freshly baked naan bread..
Pehmeät kananrintafilee-palat marinoituna kermaisessa sekoituksessa, joka sisältää yrttejä, mausteita, oliiviöljyä, tuoretta chiliä, inkivääriä ja valkosipulia, grillattuna tandoori-uunissa. Grillauksen jälkeen kana wokataan aasialaiseen tapaan chilin, soijakastikkeen, etikan ja tuoreiden paprikoiden kanssa, jolloin se saa inkiväärin ja valkosipulin aromit. Tarjoillaan kuumalla parilalla basmatiriisin ja naan-leivän kanssa.
Tender chicken breast fillets marinated in a creamy blend of herbs, spices, olive oil, fresh chili, ginger, and garlic, then grilled in a tandoori oven. The grilled chicken is then stir-fried Asian-style with chili, soy sauce, vinegar, fresh bell peppers, and infused with ginger and garlic aromas. Served on a sizzling hot plate with basmati rice and naan bread.
HUOM! Ӓla unhoda kysyӓ jos sinulla on minkӓӓnlaisia allergioita yrteista ja mausteista…
NOTE: [Please do not forget to ask if you have any allergies on herbs, spices or foods]
L = lactose-free (Note: the portion of the raita and mint sauce and the spread butter on naan bread may contain lactose. Be sure to ask for lactose-free substitutes instead.)
G = Gluten-Free (Note: naan bread included in portions contains gluten.)
V = Vegan (Note: remember to ask)
P = Nuts Free
M = Milk free
Avoinna
11:00 - 20:00
Maanantai - Sunnuntai:
11:00 - 20:00